Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandi (3)
Plaatsen
Jumiges (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Jumiges? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Jumiges. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Jumiges. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Jumiges

Fort, La

Frankrijk Normandi Jumiges

Beschut gelegen aan de rand van Jumiges en op circa 300 meter van het centrum, ligt de klein opgezette camping La Fort. Een groene camping met een intieme, informele sfeer. Er is

een gezellig zwembad en een ruimte met videospelletjes en een biljart. Voorts zijn er twee netjes onderhouden sanitairgebouwen, een TV zaal en diverse speeltoestellen. Vlakbij, in Jumiges, vindt u een paar restaurantjes, een bakker, een slager en een kruidenier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 42,00