Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandie (40)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in La Haye du Puits? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in La Haye du Puits. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar La Haye du Puits. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in La Haye Du Puits

Etang Des Haizes, L'

Frankrijk Normandie La Haye du Puits

De eigenaar van de camping is tevens uw gastheer. De camping heeft een heerlijk zwembadcomplex met glijbanen en een apart kinderbad. Op het terrein van de camping ligt ook een klein meertje

met een romantisch eilandje in het midden waarin gevist kan worden. Vooral voor tienerkinderen is dit een heerlijke camping. Er is een kleine levensmiddelenwinkel voor de dagelijkse boodschappen, en op ongeveer éénkilometer afstand kunt u in het dorp terecht bij de supermarkt. Vanaf het terras bij de bar heeft u een prima uitzicht over het meertje en het zwembad. Dus lekker relaxed de kinderen in de gaten houden vanuit uw luie stoel onder het genot van een drankje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 56,00