Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandie (40)
Plaatsen
Lestre (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lestre? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lestre. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lestre. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lestre

Maison Vacances

Frankrijk Normandie Lestre

Dit leuke alleenstaande huis ligt op maar 1 kilometer van het strand. Het gehele terrein is ongeveer 500 m² groot dus is het heerlijk vertoeven tijdens een barbecue in de tuin. De

inrichting van de keuken is simpel, maar natuurlijk ontbreken het koffiezetapparaat, de waterkoker en de magnetron niet. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond, met uitzondering van de vide waar twee 1-persoons bedden staan. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed. Vanaf Lestre zijn tal van mogelijkheden om de rijke historie van dit deel van Normandië te ontdekken. De beroemde landingsstranden van D-day liggen vlakbij. De woeste rotskust in het uiterste noordwesten van de Cotentin staat in schril contrast met de kustlijn vlakbij het huis. In de vissershaventjes, zoals die van Barfleur en Saint Vaast-la-Honfleur, is het dagelijkse leven nog authentiek.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen