Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandie (40)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saint MauriceCotentin? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saint MauriceCotentin. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saint MauriceCotentin. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saint MauriceCotentin

Maison Cotentine

Frankrijk Normandie Saint MauriceCotentin

Vakantie vieren op het platteland op slechts 5 km van zee! U bewoont een gedeelte van een boerderij en heeft de beschikking over een grote, afgesloten tuin van 1.000 m² en een

heerlijk terras met uitzicht op de "campagne" met een barbecue. De woning ligt op het zuidwesten. Saint Maurice en Cotentin ligt aan de westkust van de Cotentin, ook wel de eilandenkust genoemd. Dit stadje heeft een uitzonderlijke ligging tussen zee en het platteland, op de kaap de Carteret, tegenover het eiland Jersey en de kleine eilandjes Les Ecrehou. Vanaf de top van de klif, aan de voet van de vuurtoren, ziet u ten noorden een immens duingebied en in het zuiden een lang lint fijne zandstranden, afgewisseld met kwelders waar zeevogels en -planten gedijen. In het charmante stadje Barneville-Carteret zijn alle voorzieningen aanwezig; winkels, terrassen, restaurants, parken en een jachthaven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen