Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandie (40)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sotteville sur Mer? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sotteville sur Mer. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sotteville sur Mer. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sotteville Sur Mer

Vakantiepark Le Pré Marin

Frankrijk Normandie Sotteville sur Mer

Welkom in Normandië! Dit kleinschalige vakantiepark ligt op slechts 800 meter van het strand en is volledig gebouwd in de stijl van de regio. Dat moet ook, want het plaatsje Sotteville sur

Mer staat op de wereld erfgoed lijst. De chalets zijn verzorgd ingericht en bieden zowel van binnen als rondom veel ruimte. Het park is zeer kindvriendelijk. Parkeerplaatsen voor de auto's staan allemaal buiten het park. Uiteraard staan er bagagekarren tot uw beschikking om de koffers naar de chalets te brengen. Voor de kinderen is er verder in het dorp een klein animatieprogramma waar ze 2 halve dagen per week gratis aan deel kunnen nemen. In Le Pré Marin vindt u rust en ruimte. Dit park is een perfecte uitvalbasis voor het verkennen van de omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 341,38