Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Normandie (40)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Villers Bocage? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Villers Bocage. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Villers Bocage. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Villers Bocage

Maison Dauney

Frankrijk Normandie Villers Bocage

U bewoont een appartement dat deel uitmaakt van een met smaak gerestaureerd bijgebouw dat in drie vakantiewoningen is opgedeeld. Het appartement ligt op een prachtig landgoed, dichtbij het kasteel uit de 17e

eeuw, van de eigenaar. Op het terrein bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte waar zich een tafeltennistafel, een wasmachine en een droger bevinden. Uw appartement is comfortabel ingericht en u heeft een eigen tuintje achter het appartement.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen