Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saint Denis d'Oléron? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saint Denis d'Oléron. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saint Denis d'Oléron. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saint Denis D'Oléron

Vakantiepark Les Hameaux Des Marines

Frankrijk Poitou Charentes Saint Denis d'Oléron

Op het eiland Ile d'Oléron, in een mooie natuurlijke setting en op 300 meter van het strand Plage des Huttes vindt u Hameaux des Marines, een vakantieparkje van 2 hectaren met 48

nieuwe, ruime en zeer goed uitgeruste chalets. De ligging biedt vele mogelijkheden tot diverse uitstapjes op het eiland: watersportactiviteiten in overvloed, fietstochten of wandelingen te voet of met een paard. Op het vakantiepark informeren zij u graag over leuke excursies, uitstapjes en lekkere traditionele restaurants. Een dagje er op uit met het hele gezin kunt u leuk besteden door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan een erfgoed met wijnbouw of oesterteelt, de vissluizen, het Fort "Royer" in Boyard ville of het Zeilvaartmuseum. Hameaux des Marines bevindt zich in Saint Denis d'Oléron met zijn levendig centrum op 3 km van het parkje. U zult hier genieten van een heerlijke vakantie met een scala aan belevenissen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen