Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Provence (94)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Digne les Bains? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Digne les Bains. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Digne les Bains. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Digne Les Bains

Les Eaux Chaudes

Frankrijk Provence Digne les Bains

Een kleine, rustig gelegen camping op circa twee kilometer buiten het centrum van Digne-les-Bains. De naam slaat op de warme bronnen in het dal ten zuidoosten van Digne die al eeuwen geleden

door de Romeinen werden ontdekt. Ook de zwembaden op de camping zijn natuurlijk verwarmd. Er is een gezellig kinderbad dat met een hek veilig is afgeschermd van het diepere bad. Nog warmer water vindt u in het badhuis verderop in het dal. Voor sport hoeft u de camping niet af, want u kunt er volleyballen, tafeltennissen of jeu de boules spelen. Voor de kinderen worden spellen georganiseerd en er is ook een speelzaaltje. Prima vakantieplek voor jonge gezinnen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 58,00