Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Provence (94)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Régusse Aups? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Régusse Aups. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Régusse Aups. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Régusse Aups

Villa Soleil

Frankrijk Provence Régusse Aups

Deze sfeervolle en speels gebouwde villa ligt aan de rand van het knusse dorpje Régusse, op loopafstand van de bakker. Het privé-terrein van bijna 2000 m² heeft verschillende niveaus, diverse terrassen, grote

bomen en volop privacy. Naast de bomen bieden enkele parasols en een overdekt terras u schaduw. De Nederlandse eigenaren hebben een heerlijk zwembad (60 m², 15 cm tot 2.20 m diep) met verwarming op zonne-energie (zonnepanelen) laten bouwen. De brede trap naar het ondiepe gedeelte is gemakkelijk en leuk voor kleine kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 833,25