Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Provence (94)
Plaatsen
Rgusse (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Rgusse? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Rgusse. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Rgusse. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Rgusse

Lacs Du Verdon, Les

Frankrijk Provence Rgusse

De naam van de camping slaat op de (stuw)meren in de Verdon, waarvan het nabijgelegen Lac de Sainte-Croix het grootste is. Het terrein bestaat uit twee aparte gedeeltes. Deze schaduwrijke camping heeft

o.a. twee tennisbanen, een gezellige bar en een leuk restaurant. Naast een ruim zwembad met kinderbad heeft de camping ook een eigen roei- en zeilclub aan het meer van Ste-Croix, op ongeveer 15 minuten rijden. Door de ligging op 570 m. hoogte kunt u op deze camping genieten van de zuivere lucht en zijn de nachten niet al te heet. Een aantrekkelijke gezinscamping.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 37,00