Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Provence (94)
Plaatsen
Velaux (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Velaux? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Velaux. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Velaux. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Velaux

Villa Verane

Frankrijk Provence Velaux

Prestigieuze villa met privé zwembad nabij Aix-en-Provence aan de Côte d'Azur. Deze zeer mooie villa, volledig gelijkvloers, is gelegen in een zeer rustige plattelandswijk met verspreide villa's. Het interieur is rustiek en

zeer ruim. Op het terrein van 4000 m² dat volledig omheind is, met bomen, grasveld, bloemen en automatische besproeiing bevindt zich een heerlijk groot zwembad met duikplank en een apart kinderbadje. Nabij de villa bevindt zich een mooi provençaals dorpje Velaux, op een hoogte van boven het land van Aix-en-Provence. De talloze baaitjes van de Côte Bleue bevinden zich op 35 km. Marseille is zeker een dagtocht waard en bevindt zich ook op 35 km. Villa Verane betekent genieten op vakantie met het hele gezin!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 2.407,77