Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Roussillon (28)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Le BarcarÚs? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Le BarcarÚs. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Le BarcarÚs. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Le BarcarÚs

Pré Catalan, Le

Frankrijk Roussillon Le BarcarÚs

Voor een geslaagde familievakantie is camping Le Pré Catalan een goede keus. Het terrein is vlak, en de vegetatie met grote palmbomen zorgt voor een exotisch sfeertje. Onder meer in het ruime

zwembad en het verwarmde kikkerbad voor de kleinsten. Het gedeelte waar de stacaravans staan heeft weinig schaduw. In het hoogseizoen wordt er van alles georganiseerd door het actieve animatieteam, zoals cabaret, karaoke, goochelvoorstellingen en disco. Helemaal te gek voor kinderen is het nabijgelegen Lunapark, dat tijdens het hoogseizoen geopend is.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen