Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Roussillon (28)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Le Barcars? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Le Barcars. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Le Barcars. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Le Barcars

Pr Catalan, Le

Frankrijk Roussillon Le Barcars

Voor een geslaagde familievakantie is camping Le Pr Catalan een goede keus. Het terrein is vlak, en de vegetatie met grote palmbomen zorgt voor een exotisch sfeertje. Onder meer in het ruime

zwembad en het verwarmde kikkerbad voor de kleinsten. Het gedeelte waar de stacaravans staan heeft weinig schaduw. In het hoogseizoen wordt er van alles georganiseerd door het actieve animatieteam, zoals cabaret, karaoke, goochelvoorstellingen en disco. Helemaal te gek voor kinderen is het nabijgelegen Lunapark, dat tijdens het hoogseizoen geopend is.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00