Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Vendée (6)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Château d'Olonne? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Château d'Olonne. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Château d'Olonne. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Château D'Olonne

Puits Rochais, Le

Frankrijk Vendée Château d'Olonne

Le Puits Rochais is een goed verzorgde familiecamping. Een nette tennisbaan, tafeltennis, minigolf, bar, snackbar, speeltuin, het is er allemaal. Ook het zwembad is zeker de moeite waard, net als het kinderbad

en de waterglijbaan. Terwijl de kleintjes zich vermaken in het kleuterbad, kunt u ze heel relaxed vanachter een koel glaasje op het terras in de gaten houden. Voor kinderen vanaf 4 jaar worden er leuke dingen georganiseerd in de Club Enfants. Ook voor de wat oudere jeugd is gezorgd: er zijn talrijke sporttoernooien en 's avonds volop muziek. Het zandstrand ligt op 2,5 kilometer afstand, maar er rijdt elke 25 minuten een bus van en naar het strand.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen