Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1098)
Regio's
Vogezen (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Herpelmont? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Herpelmont. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Herpelmont. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Herpelmont

Domaine Des Messires

Frankrijk Vogezen Herpelmont

Een geheime tip, deze camping. Gelegen aan de oever van een 5 hectare groot meer dat gevoed wordt met zuiver bronwater. Langs het water zijn overal plekjes om te recreëren, actief te

watersporten of gewoon heerlijk te ontspannen. Er zit veel vis in het meer, dus u kunt uw hengel meenemen. Aan de overzijde ligt een prachtig bos boordevol vogels, dat ook bij de camping hoort. De kleintjes kunnen veilig spelen op het strandje of in het speeltuintje, terwijl u heerlijk onder een parasol van uw boek geniet. Het hoofdgebouw aan het meer heeft iets weg van een oude buitenplaats met een centrale toren, waar u de bar, het restaurant, de speelzaal en (bovenin) de tv-ruimte vindt. Vacansoleil-gasten die op deze camping verblijven mogen gratis gebruik maken van het zwembad van camping Domaine des Bans in Corcieux.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 35,00