Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Hongarije (21)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Alsóörs Palóznak? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Alsóörs Palóznak. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Alsóörs Palóznak. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Alsóörs Palóznak

Europa

Hongarije Balatonmeer Alsóörs Palóznak

Camping Europa ligt direct aan het Balatonmeer. Sterker, als u op de waterglijbaan van de camping stapt, komt u na een paar sierlijke bochten zomaar in het meer terecht. Prefereert u het

eigen zwembad, dan kan dat natuurlijk ook. Deze vlakke camping aan de noordoostzijde van het meer heeft onder meer een grote ligweide en een volleybalveld. Vooral de strandvolleybal toernooien zijn populair. Op de ligweide kunt u ook een drankje of een ijsje halen voor een optimaal vakantiegevoel. Direct bij de ingang van de camping vindt u Club Europa, een ontmoetingsplaats voor de jeugd. Hier is ook de amusementsplaats voor de wat jongere kinderen. Op korte afstand van de camping is een snackbar en een souvenirwinkeltje. Een straat met allemaal eethuisjes ligt iets verderop.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen