Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Hongarije (21)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in BalatonfÃŒred? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in BalatonfÃŒred. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar BalatonfÃŒred. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in BalatonfÃŒred

FÃŒred

Hongarije Balatonmeer BalatonfÃŒred

Deze camping is één van de grotere campings aan het Balatonmeer en biedt ook de meeste faciliteiten. Het terrein oogt modern, en is direct aan het meer gelegen. Verspreid over de camping

vindt u een paar grappige café's en restaurantjes. Er zijn veel mogelijkheden om op camping FÌred te genieten van het meer en de grote ligweide. Denk aan talloze sporttoernooien, een geweldig zwembad en de waterglijbaan die na enkele spectaculaire bochten eindigt in het meer. Bij de camping ontbreekt zelfs een waterski-treklier niet - waterskiën zonder speedboot.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen