Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lido di Pomposa? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lido di Pomposa. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lido di Pomposa. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lido Di Pomposa

Camping Selectcamp Vigna Sul Mar

Italië Adriatische kust Lido di Pomposa

Verscholen tussen een pracht aan bomen en oleanders ligt camping Vigna sul Mar. U loopt zó naar het strand en de zee! Er wordt veel georganiseerd: van mini-dance en cabaret tot sporttoernooi.

Ook liggen culturele steden voor leuke uitstapjes binnen handbereik... Over het beschaduwde campingterrein loopt u zó naar het strand. Ouders kunnen zich volledig ontspannen, want het strand loopt heel langzaam naar zee af. En dat is wel zo veilig voor de kleintjes. De gezellige beachbar verzorgt uw ijs en ijskoude drankjes. Het is ook heerlijk toeven in de ligstoelen aan de twee grote, goed onderhouden zwembaden. Regelmatig organiseert het recreatieteam sporttoernooien, dansavonden, cabaret of andere activiteiten. Iedere avond is er zelfs babydance! Niets hoeft, alles mag!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 75,00