Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Plaatsen
Vieste (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Vieste? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Vieste. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Vieste. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Vieste

Capo Vieste

Italië Adriatische kust Vieste

Capo Vieste ligt iets ten noordoosten van Vieste, aan een baai met fijn zandstrand. De camping biedt veel comfortabele faciliteiten, en op het strand is er een surf- en zeilschool. Er is

een bijzonder sfeervolle bar met terras waar u heel wat zwoele zomeravonden kunt doorbrengen. Vanaf Capo Vieste kunt u een excursie per boot maken naar de zeegrotten van Gargano. Een leuke plek voor oud en jong, waarbij de jeugd zich zeker zal vermaken aan het strand. Voor de jongere jeugd is er op de camping ook een ondiep zwembad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 19,00