Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Isola Verde? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Isola Verde. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Isola Verde. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Isola Verde

Isamar

Italië Adriatische Rivièra Isola Verde

Water? Er is er genoeg van op deze camping, verdeeld over liefst zeven zwem- en speelbaden. Er is een heus aquatic-park, met hydro-massage, kunstmatige golven en een kinderparadijs met waterglijbaan. Voor echte

zwemmers is er het 50 meterbad met Olympische afmetingen. Hoe klinkt dat? Bij de camping hoort een park, waar u heerlijk kunt wandelen. Voorts vindt u onder de voorzieningen tal van zaken zoals een gratis fitness centrum met moderne apparatuur, en een beauty- en massage centrum (tegen betaling). Voorts een winkelcentrum en liefst drie restaurants, waaronder een heel gezellige grill/disco bar. Er is ook nog een pizzeria, de kinderclub, boetiekjes en een echte Italiaanse ijscoman met schepijs. Natuurlijk heeft de camping een schitterend eigen strand, waar u kunt leren windsurfen, duiken en waterskiën, of gewoon onder een parasol wat lekkers drinken bij de strandbar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 21,00