Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lido degli Estensi? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lido degli Estensi. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lido degli Estensi. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lido Degli Estensi

Mare E Pineta

Italië Adriatische Rivièra Lido degli Estensi

Mare e Pineta ligt midden in een pijnbomenbos vlak bij de kust en heeft daarom overal beschutte staanplaatsen op een zanderige ondergrond. De zee en het strand liggen naast de camping. Mare

e Pineta heeft een eigen strandgedeelte en een gezellige strandbar. Centraal op het campingterrein ligt een grappig pleintje met een aantal winkeltjes, een supermarkt en een ijssalon. Het zwembadcomplex bestaat uit een groot bad, twee kleinere en een kleuterbad. De camping beschikt over een uitstekend restaurant, een bar en natuurlijk een voortreffelijke pizzeria. Al die calorieën zijn er weer af te trainen in het gezondheidscentrum (niet gratis) waar u een fitness ruimte, een sauna en een kapsalon vindt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen