Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Porto Santa Margherita? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Porto Santa Margherita. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Porto Santa Margherita. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Porto Santa Margherita

San Francesco

Italië Adriatische Rivièra Porto Santa Margherita

San Francesco is een waar paradijs. Een camping van superlatieven. Er zijn niet minder dan vijf zwembaden, waarvan er twee vlak bij het strand liggen. Het naastgelegen waterpretpark Adriatic Garden heeft bovendien

een paar leuke glijbanen. Op het terrein vindt u een aantal goede restaurants, een pizzeria en een zelfbedieningsrestaurant. Bij de tennisbanen is een gezellige bar. Voor inkopen kunt u terecht bij de bazaar en de campingwinkel. Er is zelfs een supermarkt met een slager op het campingterrein - handig bij de voorbereiding van de barbecue. Wilt u een actieve vakantie? Dan kunt u op San Francesco uw draai wel vinden. Uw eerste tennis-, zeil-, surf- of catamaranlessen kunt u hier bijvoorbeeld nemen. Ook worden regelmatig aerobic- en watergymnastiek activiteiten georganiseerd. Een manege bevindt zich op vier kilometer afstand. Bij de campingdirectie kunt u informeren naar de clubkaart, waarmee u korting krijgt op paardrijlessen. Voor de kleinste campinggasten is er een leuke mini club.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 21,00