Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sottomariona di Chioggia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sottomariona di Chioggia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sottomariona di Chioggia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sottomariona Di Chioggia

Oasi

Italië Adriatische Rivièra Sottomariona di Chioggia

Een echt familiebedrijf, met een aangenaam sfeertje en de nodige schaduwrijke plekjes. De camping ligt direct aan de Adriatische Zee en heeft een eigen strand met vrolijk gekleurde parasols. Aan de hippe

beach bar zit u prima - logisch, er worden overheerlijke cocktails gemaakt. De twee zwembaden mogen er ook zijn, met een grappige waterglijbaan in de vorm van een zeeslang. Je suist zomaar uit zijn bek het water in. Voor de kleinsten is er een leuke speeltuin. Verder is er een televisiezaal, jeu de boules terrein, een volleybalveld en een tennisbaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 50,00