Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in San Cristoforo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in San Cristoforo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar San Cristoforo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in San Cristoforo

San Cristoforo

Italië Alpen,Trentino San Cristoforo

Op amper 50 meter loopafstand van het Lago di Caldonazzo ligt deze vrij kleine, overzichtelijke camping. U vindt hier ontspanning in een ongedwongen sfeer. Vlakbij de camping ligt het gelijknamige dorp. Voor

de kinderen zijn het speeltuintje en het zwembad op de camping het centrale ontmoetingspunt waar ze heerlijk en veilig kunnen spelen. Vanaf het kiezelstrandje kunt u lekker zwemmen of uw surfplank te water laten. Even buiten de camping vindt u aan het strand een oergezellig barretje en het bij de camping horende restaurant, dat ook bij de plaatselijke bevolking uitermate populair is.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00