Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Plaatsen
Dolcedo (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Dolcedo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Dolcedo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Dolcedo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Dolcedo

Giada Watermill

Italië Bloemenrivièra Dolcedo

Giada Watermill een gerenoveerde watermolen, gelegen in een karakteristieke Ligurische burcht in het rustige groene achterland van de Italiaanse Bloemenrivièra! Op een strategisch plekje in het centrum van Dolcedo ligt Giada Watermill.

Deze watermolen werd vroeger gebruikt voor het persen van de olijven tot olijfolie! Dit karakteristieke vakantiestekje ligt dichtbij van de levendige stranden aan de Italiaanse Bloemenrivièra. Een perfecte authentieke vakantiebestemming voor diegene die ook graag eens genieten van zon, zee en strand! Dolcedo is verdeeld in verschillende gebieden en een centrum, ook wel "piazza" geheten.waar je alle specifieke details van de regio kunt terugvinden. Wanneer je Dolcedo binnenkomt kun je niet om de antieke stenen brug van "Cavalieri di Malta" en de authentieke panden heen. Het is echt de moeite waard om eens lekker te verdwalen in de oude straatjes van de burcht, de zogeheten "carruggi" om alle architectonische details eens van dichtbij te bewonderen zoal...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 316,64