Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in nova d'Albenga? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in nova d'Albenga. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar nova d'Albenga. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Nova D'Albenga

C'era Una Volta

Italië Bloemenrivièra nova d'Albenga

C'Era Una Volta. Zo begint elk sprookje in Italië, want het betekent niets minder dan 'er was eens'. Een goed gekozen naam, want deze camping heeft wel iets van een sprookje. De

ligging in het directe achterland van de Ligurische Riviera bijvoorbeeld. De camping is aangelegd tegen de flank van een beboste heuvelrug, met ruime terrassen, veel groen en fleurige bloemperkjes. Er zijn twee zwembadcomplexen, waarvan één met olympische afmetingen voor wie zijn trainingsrondjes wil maken. Sporten kan hier trouwens overal. Er is bijvoorbeeld een fitness ruimte en ook een sauna (beide tegen betaling). Naast het zwembad ligt een sfeervol restaurant en natuurlijk is er op deze Italiaanse camping een pizzeria. U heeft hier een geweldig uitzicht op de omringende bergen. Ook voor de kinderen zijn allerlei speelmogelijkheden. Een camping als in een sprookje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00