Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Campania (29)
Plaatsen
Praiano (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Praiano? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Praiano. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Praiano. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Praiano

Villa Le Palme

Italië Campania Praiano

Villa Le Palme, uw vakantievilla in de adembenemende omgeving van de Amalfitaanse kust! Sinaasappelbomen, citroenbomen en fleurige mediterrane begroeiing vormen de omgeving van deze luxe vakantievilla in Praiano. U zult zich direct

verbazen over de schilderachtige omgeving van de Amalfitaanse kust, het prachtige uitzicht over de grillige kustlijn hebben al jaren als inspiratiebron gediend voor vele romantici. Elk van de drie niveaus van villa Le Palme beschikt over een balkon, zodat u optimaal kunt genieten van het panorama. De villa is ooit gebouwd voor een rijke arts uit Florence, die al zorgde voor een villa die een lust voor het oog moest zijn voor zijn omgeving. Dit idee is in ere gehouden; naast de vergezichten, is de villa zeer ruim, ingericht met exclusieve meubels en ligt er een antieke, kleurrijke vloer van keramiek uit het bekende Vietri sul Mare en Florence.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen