Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Gardameer (84)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pacengo di Lazise? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pacengo di Lazise. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pacengo di Lazise. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pacengo Di Lazise

Camping Selectcamp Euro

Italië Gardameer Pacengo di Lazise

Een plek om verliefd op te worden! Eurocamping is een rustige, overzichtelijke camping, direct aan het Gardameer, in een natuurlijke omgeving. Verrukkelijke uitzichten over wijn- en olijfgaarden, een prachtig zwembad met fonteinen…

en flaneren over de boulevard van Pacengo. Eurocamping beschikt over schaduwrijke plekken en is van alle gemakken voorzien. Voor een natje en een droogje loopt u naar de pizzeria, het restaurant of de bar waar u iedere avond kunt genieten van het spektakel van de ondergaande zon. Vanuit de animatietent worden de activiteiten georganiseerd: knutselen, playbackshow, (water)spellen en sporten. Het zwembad met fonteinen en jacuzzi grenst aan een ligweide met ligstoelen en een kinderspeelweide. En voor de watersporten moet u zeker aan het meer zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 50,00