Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Gardameer (84)
Plaatsen
Salionze (2)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Salionze? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Salionze. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Salionze. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Salionze

Altomincio Family Park

Italië Gardameer Salionze

In dit park hebben de kinderen het voor het zeggen. Het Family Park Altomincio is een geweldig park met een uitstekende camping waar kinderen tot een jaar of 12 tijd tekort komen

om alle baden en glijbanen uit te proberen. Voor de ouders is er een bad met Olympische afmetingen. Naast al die waterpret is er ook ruimte voor aardse zaken als minigolf, minivoetbal en beach volleybal. De Vacansoleil accommodaties liggen in plukjes verspreid tussen de campingfaciliteiten. Bijna het gehele park is veilig autovrij en zeer kindvriendelijk aangelegd, met speciaal kindersanitair. Er is zelfs een babysit-service (tegen betaling). Op het park vindt u ook een gezellige bar met restaurant en een prima pizzeria.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 40,00

Family Park Altomincio

Italië Gardameer Salionze

In dit park hebben de kinderen het voor het zeggen. Het Family Park Altomincio is een geweldig doe-park met een camping waar kinderen tot een jaar of 12 tijd tekort komen om

alle water-attracties te bezoeken. Namen als de Banzai of de Niagara Run zeggen al voldoende. De Niagara Run bijvoorbeeld is een serie stroomversnellingen die in een rubber boot worden afgelegd. Voor de ouders is er een bad met Olympische afmetingen. Naast al die waterpret is er ook ruimte voor aardse zaken als minigolf, bowling, minivoetbal en beach volleybal. De Vacansoleil accommodaties liggen verspreid tussen de attracties en campingfaciliteiten. Bijna het gehele park is veilig autovrij en zeer kindvriendelijk aangelegd, met speciaal kindersanitair. Er is zelfs een babysit-service. Op het park vindt u ook een gezellige bar met restaurant en een prima pizzeria.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen