Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Idromeer (17)
Plaatsen
Lemprato (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lemprato? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lemprato. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lemprato. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lemprato

Casa Simona

Italië Idromeer Lemprato

Deze gezellige en goed ingerichte woning op de begane grond behoort tot een vrijstaand huis in het plaatsje Lemprato. De eigenaars, een jong stel dat met veel enthousiasme hun huis heeft ingericht,

bewonen de 1ste verdieping. Naast het huis is een omheinde plaats waar uw kinderen ongestoord kunnen spelen en u heerlijk kunt zitten. Het meer bevindt zich op slechts 200 meter afstand van het huis met een kiezelstrand, een kleine promenade, speeltuintje en beach-volley. De Italiaanse sfeer komt u treffend tegemoet, zittend op het balkon vanaf waar u toekijkt op de halfgesloten luiken van de omliggende huizen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen