Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Idromeer (17)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pieve Vecchia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pieve Vecchia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pieve Vecchia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pieve Vecchia

Residence Elettra

Italië Idromeer Pieve Vecchia

Aan de zuidpunt van het Idromeer ligt, boven op een rotspunt, Residence Elettra. Elettra is de naam van de eigenaresse, een echte italiaanse mamma van 80 jaar. Zij is tevens de kokkin

van het naast gelegen hotel. Vanaf het terras of balkon van uw vakantiewoning heeft u uitzicht op het Idromeer en bij heldere dagen heeft u zelfs zicht op de besneeuwde toppen van de Brentagroep. Als u de residence verlaat, komt u direct in het plaatsje Pieve Vecchia met gezellige terrasjes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen