Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Iseomeer (5)
Plaatsen
Pianico (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pianico? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pianico. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pianico. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pianico

Casa Genny

Italië Iseomeer Pianico

Rust, ruimte en natuur zijn de sleutelwoorden voor Casa Genny, een intiem vakantieparkje met zwembad nabij het Iseomeer! In de heuvels ten noordwesten van het Lago d'Iseo liggen twee gerenoveerde vrijstaande huizen.

Het ene huis wordt bewoond door de vriendelijke eigenaar en zijn vrouw, in het andere huis bevinden zich drie goed ingerichte vakantiewoningen. De vakantiewoningen beschikken allemaal over een ruim eigen terras om zo lekker te kunnen genieten van het Italiaanse buitenleven. Residence Casa Genny wordt omgeven door maar liefst 40.000m2 groen privéterrein waar u heerlijk kunt wandelen en waar u met de kleine kinderen o.a. geiten, ezels en herten kunt bezichtigen. In de gemeenschappelijke tuin met groot zonneterras heeft u de beschikking over een lekker zwembad. Op slechts 3 km van Residence Casa Genny ligt het mooie Iseomeer. Naast zwemmen en watersporten kunt u op het Iseomeer een boottochtje maken naar het eilandje Montisola. In het gezellige dorpje Iseo kunt u flaneren l...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 469,65