Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Plaatsen
Ghirla (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Meer van Ghirla? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Meer van Ghirla. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Meer van Ghirla. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Meer Van Ghirla

Trelago

Italië Meer van Ghirla Ghirla

Een vrij kleine, maar heel gezellige familiecamping met een ligweide aan het meer, waar kinderen snel vrienden maken. Verwacht geen wild vermaak, maar puur vakantieplezier in een heerlijk klimaat. Rust en kleinschaligheid

zijn de sleutelwoorden op deze camping, waar de barbecue nog gewoon op kooltjes mag. Naast zwemgelegenheid in het meer is er een zwembad (70 cm diep) waarin vooral kinderen tot een jaar of twaalf naar hartelust kunnen spelen. Het strandje met de ligweide is de gezellige verzamelplaats voor jong en oud. Vlakbij zijn romantische restaurantjes waar u bij een glaasje Chianti van de heerlijke Italiaanse keuken kunt genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 14,00