Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Saint Nicolas? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Saint Nicolas. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Saint Nicolas. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Saint Nicolas

Villa Gerbore

Italië Piemonte Aostadal Saint Nicolas

In het Aostadal, op een hoogte van 1635 meter, ligt het dorpje Gerbore. U geniet een panoramisch uitzicht over het dal en de omringende bergtoppen, waaronder die van het nationale park Gran

Paradiso. Deze locatie is uitermate geschikt voor liefhebbers van ruimte en rust en voor wie intens wil genieten van het omringende natuurschoon. De betoverende omgeving is zeer bosrijk en heeft talrijke kastelen. Voor skiliefhebbers zijn er in de winter veel mogelijkheden. De vier rond een pleintje gegroepeerde boerenwoningen van de Villaggio Gerbore zijn oorspronkelijk gebouwd in Alpenstijl. In de directe omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet. Wandel- en natuurliefhebbers zullen deze lente-, zomer-, herfst- en winterlocatie in ons programma zeker waarderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen