Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in San Marino? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in San Marino. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar San Marino. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in San Marino

Centro Vacanze San Marino

Italië San Marino San Marino

Een unieke plek. U rijdt vanaf de kust naar San Marino, en juist als u denkt midden in het stadstaatje uit te komen, is daar de afslag naar de camping. Op vierhonderd

meter boven zeeniveau tegen de flanken van een heuvel heeft u hier een heel landelijk gevoel met een prachtig uitzicht, terwijl San Marino om de hoek ligt. U heeft op deze goed onderhouden terrassencamping alle comfort, zoals een restaurant, bar, zwembad en animatiepiste. Voor de kleintjes is er een aantal speeltoestellen en een dierenparkje. De camping organiseert regelmatig fietsarrangementen, maar ook met de auto zijn schitterende tochten te maken. Echt een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 26,00