Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Sardinië (57)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Muravera Sardinië? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Muravera Sardinië. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Muravera Sardinië. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Muravera Sardinië

Camping Selectcamp 4 Mori

Italië Sardinië Muravera Sardinië

Villaggio Camping 4 Mori is een levendige camping en een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie vol activiteiten. De camping is gelegen aan de zuidoostkust van Sardinië

en wordt omgeven door hoge eucalyptusbomen. De camping kijkt uit op het mooie zandstrand van Is Perdigonis. De voorzieningen op het terrein zijn uitstekend. Naast het buitenzwembad met een groot zonneterras zijn er mogelijkheden voor aquagym, tafeltennis en strandvolleybal. Geniet 's avonds van een maaltijd in het gastvrije reastaurant dat een goede menukaart biedt met heerlijke lokale specialiteiten. De camping organiseert een levendig animatieprogramma met bijvoorbeeld sportwedstrijden, cabaretvoorstellingen, live muziek en danslessen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen