Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Sicilië (75)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Campofelice di Roccella? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Campofelice di Roccella. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Campofelice di Roccella. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Campofelice Di Roccella

Villa Dei Pini

Italië Sicilië Campofelice di Roccella

Deze prachtige villa van het type 2-onder-1-kap is gelegen in een uniek gebied! Op slechts 15 km van de historische kustplaats Cefalù en 60 km van de stad Palermo ligt deze villa

temidden van het vlakke gebied in de omgeving van Campofelice di Roccella. Toch ligt het zandstrand op slechts 1 km! Ook het terrein van het huis zelf is bijzonder te noemen; rondom de villa ligt een ruime tuin in mediterane stijl met pijn- en palmbomen! Een heerlijk terras met patio, tuinmeubilair en barbecue maakt het genoegen compleet. De villa zelf is opgetrokken in de zogeheten "Liberty-stijl", uit het einde van de 19e eeuw. De inrichting is verzorgd en in landelijke stijl.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen