Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Sicilië (75)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Rocca di Caprileone? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Rocca di Caprileone. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Rocca di Caprileone. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Rocca Di Caprileone

Casa Santa Tecla

Italië Sicilië Rocca di Caprileone

Dit karakteristieke stenen huis bevindt zich op een heuvel op het rustige en zonnige erf van een boerenbedrijf. Het huis is omgeven door een heerlijk overdekt terras en ruime mediterraanse tuin, verlicht

en voorzien van tuinmeubilair, barbecue en buitendouche. De inrichting is goed en verzorgd met antiek meubilair. We zijn hier in de omgeving van Capo d'Orlando, een bezoek aan de Eolische eilanden is zeker aan te raden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen