Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Sicilië (75)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in S Gregorio? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in S Gregorio. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar S Gregorio. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in S Gregorio

Casale Borghese

Italië Sicilië S Gregorio

Dit huis is gelegen op een prachtig landgoed, in typisch Siciliaanse historische stijl. In het verleden (1800 v. Chr.) verbleef hier prinses Manganelli Borghese. Op het terrein staat een grote tent, waarin

soms bruiloften en verjaardagsfeesten worden gevierd. De vriendelijke eigenaar woont op het terrein. U komt via een poort en oprijlaan geflankeerd door bomen uit in een grote tuin, waarin zich een klein kerkje uit de 18e eeuw bevindt, een historisch monument wat op 2e paasdag geopend is voor het publiek. Het huis heeft twee slaapkamers met 2 pers. bedden; één slaapkamer heeft een badkamer en suite met douche. Er is nog een aparte badkamer met bad. De woonkamer is zeer comfortabel ingericht, ook de keuken is van alle gemakken voorzien. Het zwembad is het hele jaar beschikbaar en is voorzien van een comfortabel terras om heerlijk te ontspannen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.057,27