Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Sicilië (75)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Santa Teresa di Riva? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Santa Teresa di Riva. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Santa Teresa di Riva. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Santa Teresa Di Riva

Villa Elena

Italië Sicilië Santa Teresa di Riva

Aan de oostkust van Sicilië, op een paar passen (50 meter) van een zandstrand, bevindt zich Villa Elena. Dit recent gerestaureerde vakantiehuis staat in de tuin van de villa van de eigenaren.

Deze grote tuin staat vol met mediterrane planten, zoals sinaasappelbomen. Aangezien de tuin van de villa direct aan de boulevard grenst, is er 's zomers veel vertier en vermaak in de buurt van het huis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 598,11