Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Plaatsen
Talamone (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Talamone? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Talamone. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Talamone. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Talamone

Talamone

Italië Toscaanse Kust Talamone

Camping Talamone maakt deel uit van een park, dat tegen een met pijnbomen bedekte heuvel is gebouwd. Er zijn dan ook veel plekjes met een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en

de baai van Talamone. Er is een kleine, gezellige bar met een terras, vanwaar u een verrassend uitzicht heeft op het zwembad: u kunt via een glazen pui onder water in het bad kijken. Een heel bijzondere manier om de kinderen in de gaten te houden. Veel activiteiten van de animatie vinden op het kleine privéstrand van de camping plaats (op circa 500m). U kunt voetballen, volleyballen, of een partij tennis of jeu de boules spelen. Het grote strand van Talamone ligt op circa 1 kilometer afstand. In de arena wordt enkele avonden per week wat entertainment geboden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00