Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Ascani (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Ascani? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Ascani. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Ascani. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Ascani

Villa Ascani

Italië Toscane Ascani

Een riante luxueuze villa op een A-locatie in Toscane; dat is villa Ascani! Op een prachtig plekje temidden van de Toscaanse heuvels en vlakbij Pienza, vindt u het mooie landhuis Villa Ascani.

Na twee kilometer over een onverharde weg bereikt u dit mooie traditionele stenen landhuis. De vriendelijke eigenaren hebben het landhuis onlangs gerestaureerd tot een comfortabele villa van hoge kwaliteit. In de tuin van de villa, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het groene heuvellandschap, vindt u een privé zwembad (5x10, diepte max. 1.80m) en een verwarmde jacuzzi, het ontbreekt u hier werkelijk aan niets. Daarnaast is de villa ideaal gelegen om de vele interessante plaatsen in de omgeving te bezoeken; Pienza ligt op slechts 10 minuten rijden en steden als Siena, Montalcino, Perugia en Cortona bereikt u binnen een uur rijden! Wij wensen u een fijne Toscaanse vakantie in villa Ascani.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen