Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Bagni San Filippo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Bagni San Filippo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Bagni San Filippo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Bagni San Filippo

Casa San Filippo

Italië Toscane Bagni San Filippo

Deze mooie villa ligt op het platteland midden in de prachtige omgeving van de Val d'Orcia. Op korte afstand ligt het historische dorpje San Filippo waar zich o.a. thermen bevinden. Het huis

is onderverdeeld in twee onafhankelijke woningen die alleen tezamen worden verhuurd. Een uitkomst voor diegenen die met twee gezinnen op vakantie gaan en toch van hun privacy willen genieten. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor uitstapjes. Cultuursteden als Siena, Florence, San Gimignano zijn allemaal prima bereikbaar voor een dagbezoek. Voor culinaire hoogstandjes moet u zeker ook een bezoek brengen aan nabijgelegen plaatsjes als Pienza, Montepulciano en Montalcino. Voor liefhebbers van wandelen en mountainbiken is dit ook een heerlijke vakantiebestemming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen