Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Campagnatico? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Campagnatico. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Campagnatico. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Campagnatico

Podere Santa Maria

Italië Toscane Campagnatico

Op slechts 25 km van zee ligt het middeleeuwse dorp Campagnatico; in het hart van de Maremma, nabij de Monte Amiata bevindt zich Santa Maria, een recent gerestaureerd landhuis met vier vakantiewoningen.

Ook de eigenaar bewoont het landgoed. U heeft de beschikking over een mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad (6x12m). Een prachtig gebied voor wandelingen door de natuur langs Etruskische en Romeinse overblijfselen. Er is een gemeenschappelijke ruimte met wasmachine. De inrichting is karakteristiek en verzorgd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 323,20