Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Camucia (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Camucia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Camucia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Camucia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Camucia

Villa Cantagallo

Italië Toscane Camucia

Dit oude landhuis, aan de voet van een heuvel boven het bezienswaardige Cortona, was tot enkele jaren geleden het hart van een grote boerenbedrijf. Echter, de recentelijk uitgevoerde restauratie heeft het 'hart'

omgetoverd tot een leuk vakantiehuis. De eigenaar gebruikt een apart deel van de villa nog als opslagplaats voor zijn boerenbedrijf en hij houdt hier ook de machines. Voor het huis bevindt zich een pijnbomenbos met tuinmeubilair. Aan de achterkant van het huis ligt een grote tuin met zwembad (6 x 12 m) met ligstoelen en parasols. Een heerlijk rustig verblijf op het platteland, centraal voor bezoekjes aan de beroemde Toscaanse en Umbrische steden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.030,11