Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Castelfranco di Sopra? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Castelfranco di Sopra. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Castelfranco di Sopra. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Castelfranco Di Sopra

Fattoria Le Balze

Italië Toscane Castelfranco di Sopra

Deze fattoria bevindt zich in het hart van de Valdarno, vlakbij Florence. Een prachtige omgeving, karakteristiek vanwege de "balze"; eeuwenoude vormen van erosie waardoor zeer bijzondere heuvels zijn ontstaan. Na restauratie van

het boerenbedrijf zijn 3 vakantiewoningen ontstaan in de bijgebouwen, goed ingericht en geheel in Toscaanse stijl. U kijkt uit op de grote tuin, waar elke woning een eigen terras heeft met tuinmeubilair; aan de andere zijde ziet u het zwembad (6 x 12 m). Bovendien is er een visvijver en kunt u proeven van de zeer goede zelfgemaakte olijfolie, groente en fruit van de eigenaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 414,06