Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Celle sul Rigo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Celle sul Rigo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Celle sul Rigo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Celle Sul Rigo

Casa Barbara

Italië Toscane Celle sul Rigo

Dit vrijstaande stenen huis, bovenop een heuvel, is rustig gelegen. De ruimte om het huis heen is uitgerust met tuinmeubilair en van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. U

bevindt zich in de buurt van de thermen van Casciano en mocht u beroemde Italiaanse cultuursteden willen bezoeken dan liggen die op 1 à 2 uur rijafstand. De inrichting is goed en verzorgd. De eigenaar van de villa woont in de nabijheid.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen