Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Citerna (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Citerna? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Citerna. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Citerna. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Citerna

Residence La Regina

Italië Toscane Citerna

In het dal van Tevere, op de grens van de provincies Arezzo en Perugia bevindt zich deze mooie villa met uitzicht van de Verna tot de Monte Subasio en de bergen van

Gubbio. De villa is onderverdeeld in vier ruime woningen, ieder met een ruim terras met tuinmeubilair. Rondom het huis beschikt u over een grote omheinde tuin met veel bloemen en aan de achterzijde van het huis een gerieflijk zwembad (4 x 8m). De inrichting is comfortabel en verzorgd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen