Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Citta di Castello? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Citta di Castello. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Citta di Castello. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Citta Di Castello

Fattoria Il Corniolo

Italië Toscane Citta di Castello

Mooi gerestaureerd landhuis in de heuvels tussen Toscane en Umbrië waar de natuurlijke omgeving nog onbedorven is en de bevolking nog leeft naar het ritme van het oude boerenleven. Het huis is

gunstig gelegen voor bezoekjes aan bijvoorbeeld Cortona en Castiglion Fiorentino in Toscane en Città di Castello en Sansepolcro in Umbrië. Het huis bestaat uit twee comfortabel ingerichte appartementen en een vrijstaand huisje (Cometa) in Toscaanse stijl ingericht. Dichtbij het huis is een meertje voor de visliefhebbers en voor het huis, met uitzicht op het onderliggende dal, bevindt zich een mooi gezamenlijk zwembad (5 x 15m).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 555,45