Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Civitella della Chiana loc Oliveto? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Civitella della Chiana loc Oliveto. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Civitella della Chiana loc Oliveto. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Civitella Della Chiana Loc Oliveto

Villa La Quiete

Italië Toscane Civitella della Chiana loc Oliveto

Villa La Quiete is een onlangs gerenoveerde villa waarbij de traditionele vormgeving van het gebouw behouden is gebleven. Deze villa is een van de weinige voorbeelden van de karakteristieke plattelandsarchitectuur waarbij houten

plafonds, antieke stenen bogen, Toscaanse terracotta vloeren en elegant meubilair zorgen voor een speciaal voorkomen. La Quiete ligt aan de rand van een bos dat tevens dienst doet als grens tussen de Valdichiana en de Valdarno; een ideale ligging dus voor liefhebbers van rust en natuur maar tegelijkertijd om de mooiste steden van centraal Italië te bezoeken. Stedenbezoek is hier fantastisch af te wisselen met een heerlijk dagje thuis; een verkoelende duik in uw eigen privé zwembad (6 x 12 m) en bijkomen in een ligstoel terwijl u geniet van het panoramische uitzicht. De inrichting is verzorgd en karakteristiek. Ideale locatie voor meerdere gezinnen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 2.151,10